Căderea părului la femei

Caderea parului este o problemă care se referă nu numai bărbații, ci și femeile. In fiecare zi pierdem aproximativ 100 de fire de par, ceea ce este normal pentru desigur, dar atunci când părul cade de mână, ar trebui să se gândească la ceea ce cauzează acest lucru și modul în care poate inhiba acest proces inevitabil. Care sunt motivele pentru care, cu toate acestea, ele pot cădea și părul ar trebui să arate ca tratamentul caderii parului la femei?

Ciclul de creștere a părului

Contents

Foliculi pilosi toate femeile sunt supuse unor modificări ciclice și repetitive cu smocuri de creștere are loc în patru etape succesive repetate, printre care pot fi menționate de anagen (faza de creștere), catagen (faza de tranziție), telogen (faza de repaus) și egzoegn (faza cu eliberare plat) . Într-o situație în care în fiecare zi pierde aproximativ 100 de fire de par, nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la acest lucru absolut, deoarece este un proces complet natural asociat cu fazele menționate mai sus. Cu toate acestea, în cazul în care părul cad în cantități mai mari, atunci ar trebui să ia un tratament adecvat, cu toate acestea, întrebându-se asupra a ceea ce ar putea fi cauza pierderii excesive a vilozităților.

Cauzele caderii parului la femei

Parul poate cadea din diverse motive, dar printre cele care apar cel mai probabil să fie menționate, în special, de stres puternic, antecedente de boli infecțioase, depresie, operațiunile anterioare, luând anumite medicamente sau procesul de pierdere în greutate, care poate fi asociat cu prea putin fier si vitamine grupa B din dieta ta de zi cu zi. Multe femei pot, de asemenea, sa se confrunte cu așa-numitul. alopecia areata, care este situația atunci când părul cade într-o anumită zonă, sau din spate a capului sau în partea de sus. Până de curând se credea că substratul menționat are o alopecie nevrotic sau genetice Cu toate acestea, numeroase studii au demonstrat că rezultă în principal din tulburări autoimune. În cazul femeilor, pierderea excesivă a părului poate fi, de asemenea, legate de hormoni, in special la menopauza, in timpul luptei cu hipotiroidism sau hipertiroidism, sau in timpul sarcinii. impact negativ asupra stării de păr este, de asemenea, fumatul, frecvente fire de colorare (în special albire), precum și prezența substanțelor toxice în organism.

Tratamentul de alopecie

În scopul de a opri pierderea parului trebuie să elimine mai întâi factorii menționați mai sus, starea părului, astfel încât cu siguranță se va îmbunătăți în mod semnificativ. Lupta împotriva toroane excesive de pierdere a parului ar trebui să fie de două ori, și anume, pe plan intern și extern. Ar trebui, prin urmare, să aibă grijă de o dieta adecvata bogata in biotina, vitamina B si fier, introducerea de zi cu zi drojdie meniu, pește gras, precum și urzică și ceai de coada calului. În ceea ce privește tratamentul caderii parului la femei din exterior, ar trebui să ajungă pentru o fiolă de speciale, șampoane, balsamuri si masti pentru caderea parului, care pot fi ușor achiziționate de la orice farmacie și farmacie. Cu toate acestea, în cazul în care după ce în urma sfaturile de mai sus nu se va observa nici un efect la, atunci ar trebui să mergi la un dermatolog, care după diagnosticarea cauzei se va pune în aplicare un tratament adecvat sub formă de wcierek specializate disponibile numai pe bază de rețetă.