Dureri articulare – cele mai frecvente cauze

Poziția necorespunzătoare, răsturnarea și starea îndelungată într-o singură poziție, în cea mai mare parte așezată, duc la durere la nivelul coloanei vertebrale și la formarea inflamației. În cazul în care o intervertebral artrita putem ajunge la boala foarte neplăcut în formă de dureri puternice, kującego care radiază de-a lungul lombare-sacrale, fese, șold, coapsă partea din spate a piciorului până piciorul. Durerea paralizează mușchii și face dificilă sau imposibilă mersul. Aceasta este o scurtă caracteristică a sciaticii.

Sciatica – hernie vertebrală acută

Contents

Deteriorarea nervului sciatic este o consecință a întreruperii discului sau a efortului fizic sporit. Oamenii care nu au practicat și să înceapă brusc maratoane intensiv condamna nu numai pentru artrita a genunchiului, dar, de asemenea, intervertebrale. Toate activitățile trebuie efectuate cu cap și moderare, deoarece presiunea bruscă și foarte puternică asupra coloanei vertebrale afectează bulbarea și inflamația vertebrelor.

Cum de a apăra împotriva sciaticii?

Pentru a nu provoca artrita acuta a coloanei vertebrale inferioare herniei, prin urmare, ar trebui să evite mișcările bruște, bruște nenaturale stare de veghe și să schimbe poziția. Nu supraîncărcați purtând pungi sau rucsacuri prea grele. Dacă lucrați într-o poziție șezândă, trebuie să faceți pauze scurte din când în când și chiar să faceți exerciții de întindere. Spasticitatea este, de asemenea, o povară asupra coloanei vertebrale care determină modificări degenerative ale articulațiilor. Prin urmare, trebuie să aibă grijă să nu adăugați balast suplimentar pentru el, iar în cazul în care dieta nu se aplică în exercitarea draconice și, treptat, și cel mai bine sub îndrumarea creșterii profesionale a sarcinii. În plus, trebuie să mănânci bine și să oferi organismului toate substanțele nutritive necesare, vitaminele și macroelementele și microelementele. Calitatea somnului este, de asemenea, foarte importantă. Se știe de mult timp că somnul pe o saltea prea moale este nesănătoasă pentru coloana vertebrală. Este necesar să-i oferiți postura cea mai dreaptă în timpul somnului, cu alte cuvinte să dormiți cel mai bine pe plat și pe spate. Desigur, se știe că poziția corpului se schimbă în mod repetat în timpul somnului, deci este important să alegeți salteaua potrivită.

Dacă am suferit de dureri degenerative, ar trebui să renunțăm la activitatea fizică?

Indiferent de vârstă, după întărirea inflamației, trebuie efectuată o activitate normală. Merită să faci sport. O alegere bună pentru consolidarea articulațiilor persoanelor în vârstă este mersul pe jos. Pierderea naturală a colagenului poate fi compensată doar prin activitatea fizică și printr-o dietă echilibrată. De asemenea, merită să călătoriți cu bicicleta și să înotați, deoarece are un efect bun asupra mușchilor și articulațiilor. Desigur, dacă nu ați fost activ fizic înainte, nu ar trebui să începeți cu ciclism sau înot de maraton. Înainte de orice activitate fizică, nu putem uita de încălzire, pentru că ne poate proteja de problemele ulterioare cu mușchii și articulațiile, adică durerea și inflamația.