Haluceni – cauze, simptome și tratament

Halucii sunt degetele în formă de valgus, care nu numai că sunt plăcute din punct de vedere estetic, ci și provoacă durere, dificultăți în mișcare și alegerea pantofilor adecvați. Tendința halucilor poate fi determinată genetic sau rezultă din factori de manipulare incorectă în ceea ce privește selecția încălțămintei.

Cum creați haluci?

Contents

Picioarele încrustate apar ca urmare a deformării mecanice a degetelor cauzate de purtarea celei greșite, greșită față de încălțămintea fixată. Prea înguste tocuri înalte provoca presiune pe deget de la picior și de a dezvolta o secțiune de picior plat, uzura caracteristică excesiv de mare sau slab echipate cu o inserție turnată pantofi. De asemenea, obezitatea este cauza dislocării osoase metatarsiale și a suportului anormal al picioarelor la trei puncte. În acest caz, greutatea corpului nu se bazează numai pe partea metatarsian de pe ambele părți și pe toc, dar przedostopiu – în cazul de pantofi prea înguste sau pantofi cu toc piciorul întreg – cel mai adesea în cazul pantofi plat montare prost. Ambele situații conduc mai întâi la platypodia transversală și apoi la deformările ulterioare asociate încărcării halluxului sau halluxului. Puteți avea, de asemenea, predispoziție genetică la haluksów. Acestea apar adesea în oamenii care au așa-numitele Picior egiptean, sau mai lung, cel mai lung picior în picioare.

Cum sa tratezi halucii?

Există multe metode de a trata halucii. Mai întâi, atunci când apar primele simptome, tratamentul trebuie implementat astfel încât problema să nu se înrăutățească. Apoi, va rămâne doar tratamentul chirurgical. Puteți folosi tampoane de gel speciale. Ele sunt îmbogățite cu uleiuri și protejează locul dureros. Când degetele sunt distorsionate, pene și separatoare pot fi folosite pentru a restabili poziția corectă, reducând astfel și durerea. Această soluție este utilizată în cazul persoanelor care au halucinații și degetele suprapuse. Pe de altă parte inserțiile de mână în sau în formă de T, sau pelotă ajuta la reducerea presiunii asupra antepiciorului, care funcționează mai ales la femeile care poarta tocuri înalte în formă de picătură. Inserțiile silicone metatarsale vă permit să ridicați piciorul cu suprafața pătrată transversală și, în același timp, să corectați poziția hallux valgus. La rândul său, utilizarea benzii de bătături, de asemenea, vă permite să restaurați presiunea piciorului în trei puncte, și să consolideze mușchii și pentru a preveni denaturarea oaselor metatarsiene. Adesea folosit și a lăudat tratamentul haluksów sunt acolade care pot fi purtate zi și noapte – elimina durerea și pentru a preveni adâncirea defectelor, în timp ce calea ferată Hallu Motion este utilizat în caz de bursita, precum și de reabilitare după o intervenție chirurgicală pentru a elimina denaturarea unui deget. Tratamentul chirurgical este final în lupta împotriva halluxului valgus. Există mai multe tipuri de tratamente efectuate ca parte a eliminării acestei boli neplăcute. Prima dintre acestea este corecția efectuată pe țesuturile moi, efectuată cu un grad de deformare ușor. O altă metodă este Chevron osteotomie – realizată pentru hallux valgus, iar în formă de pană sau semisferică, – rezectia pană care implică. Metoda Scarf, pe de altă parte, permite tratamentul post-operativ post-șold. Pentru primele 6 săptămâni trebuie să utilizați pantofi de corecție speciali.

Desigur, eliminarea problemei nu înseamnă că nu poate converti. Trebuie să purtați pantofi confortabili și potriviți.