Modalități pentru sânii fermi și mai plini

O bustă frumoasă este disponibilă pentru fiecare femeie. Datorită tratamentelor adecvate de îngrijire și selecției adecvate a sutienului, acesta poate fi tentant, ferm și sănătos.

Auto-examinare sau un pic de îngrijire

Contents

O bustă frumoasă este un bust sănătos, așa că rutina zilnică ar trebui să privească, să atingă și să examineze sânul. Orice schimbare care apare în interiorul sânului și verucilor va fi mai ușor de văzut dacă testul este efectuat în aceeași zi a lunii. Cel mai bun moment pentru menstruarea femeilor va fi momentul după sfârșitul perioadei care se încadrează în zilele între 6 și 10 zile ale ciclului. Acest lucru este important deoarece sânii în acest timp scurt sunt moi și, în același timp, mai puțin sensibili la atingere. În cazul femeilor care sunt in menopauza si cele care a trecut, alegerea zilei nu contează – ar putea fi orice zi din luna. Examenul de sân este o activitate care nu trebuie neglijată de nici o femeie. Datorită acestui fapt, este posibil să se detecteze devreme modificările canceroase. Durează doar câteva minute pentru a vedea dacă totul este bine, iar sanii sunt sigure și sănătoși. Cele mai importante puncte care trebuie remarcat faptul că aspectul pielii, forma de sân, iar starea de veruci (sau nu secreta lichide) și modificări perceptibilă la atingere, de exemplu. Umflatura nenaturale. Toate îndoielile trebuie consultate cu medicul dumneavoastră. Nu uitați de mamografie și ultrasunete și vizite regulate la ginecolog.

Ceea ce face ca bustul sa arate mai ferm si mai plin este si masajul. Pielea din jurul lui nu-i place apa calda, pentru ca distruge stratul lipidic de protectie. Pentru că el iubește masajul alternativ cald și rece cu un curent de apă. Prin direcționarea fluxului butonului de duș pe piept, puteți face o mișcare de opt cifre care să acopere atât sânii. Apoi, să ia o mișcare circulară wsmarować cosmetică hidratantă, de ex., Ulei de migdale, ulei de argan, ulei din germeni de grâu, chimion, schinduf, nuci macadamia, nucă de cocos sau ulei de măsline. Ce mai puteți face pentru un bust frumos? Masaj mănușă aspră buclate cârpă sau un burete poate îmbunătăți semnificativ starea de piept, în același timp, dacă folosiți balsam în timpul unei operațiuni sau măsline.

Peeling și măști – accelerație completă

Îngrijirea zilnică pentru hidratarea pielii se oprește cu un aspect frumos. Datorită faptului că pielea este subțire și fragilă, și ușor suferă de deshidratare, de bine, de a folosi crema a constat m Al:.. Extract de iederă, alge marine, extract de coada calului și ceai verde accelerează regenerarea și întărire pielea și vitaminele B, vitamina A, C și E, precum și untul de cacao și acidul hialuronic hidratant.

În plus față de tratamente mai flexibile și hidratante, de asemenea, peelingul este un tratament rezervat pentru pielea bustului. Cele mai bune rezultate pot fi obținute cu amestecuri de casă, de exemplu ananas sau pere. Întotdeauna pe exfolierea pielii moarte ar trebui să se aplice masca hrănitoare, care fac pielea devine hidratată și hrănită. Există măști de exemplu din miere, ulei de măsline sau cremă.

Dieta și exerciții pentru sanii frumoși

Multe, chiar și pielea fermă depinde de felul în care mâncați. Care este cel mai important pentru sanii? În primul rând, întâmpinați grupul B, care se regăsește în produsele lactate și în cerealele integrale. Alte vitamine care nu trebuie uitate sunt A, E și C, care protejează împotriva radicalilor liberi, încetinesc procesul de îmbătrânire a pielii. Desigur, cel mai simplu mod de a le găsi este fructele și legumele. O legume deosebit de importante este un morcov care oferă beta-caroten. Hidratarea corectă ajută și la îmbunătățirea aspectului pielii. Este demn de rememorat faptul că pierderea bruscă a greutății sau oboseala funcționează prost pentru aceasta, determinând vergeturi și pierderea fermității.

Ce ar face o dieta fără exerciții adecvate? Rolul activității fizice în viața umană este de neprețuit. De asemenea, dorința de a ridica și ferm sânii este asociată cu exerciții fizice. Baza aici este push-up-uri și înot, și puteți ridica, de asemenea, dumbbells. Consolidarea muschilor pieptului este primul pas. Cu toate acestea, poziția corectă, verticală are, de asemenea, un impact mare asupra aspectului său.

Cunoașteți dimensiunea dvs. sau cum să alegeți un sutien?

Stanik este unul dintre cele mai importante lucruri din dulapul unei femei, motiv pentru care alegerea lui devine atât de importantă. Datorită cuponului selectat corespunzător și a circumferinței montate, sânii se pot prezenta și se pot simți minunați, ceea ce îmbunătățește bunăstarea, confortul și încrederea femeii. Incuietorul ales incorect poate provoca probleme estetice: prea mic va comprima și deforma sânii, în timp ce prea mare le distorsionează prin menținerea incorectă a bustului.

Unul dintre parametrii de bază ale sutienului este circumferința sa. Măsurată sub sânii cu o bandă de măsurare plasată direct sub sân, ar trebui să dea un răspuns, ce dimensiune va fi perfectă pentru a susține sânii. Când măsurați, lăsați aerul să iasă din plămâni și strângeți paharul astfel încât să adere la piele, dar nu suficient pentru a face dificilă respirația sau cauza durere. Ca regulă, rezultatul ar trebui rotunjit, de exemplu atunci când dispozitivul de măsurare circumferinal măsoară 77 cm, rezultatul este subestimat la 75. De ce această practică? Ei bine, toată lumea, chiar și un sutien de înaltă calitate, se întinde.

Circuitul drept este un lucru, dar cum să alegi un castron? Măsurarea trebuie să înceapă prin plasarea riglei pe orizontală la înălțimea verucilor. Banda de măsurare trebuie să sprijine pieptul. În acest caz, rezultatul citit este corect, nu trebuie subestimat sau supraestimat. Atunci când încercați un sutien, îndoiți-l și apoi fixați-l la cel mai slăbit cârlig.

Regula este una: prin schimbarea perimetrului la una mai mare, paharul scade. Această regulă funcționează în ambele sensuri, adică dacă alegerea se încadrează pe un perimetru mai restrâns, după ce această decizie va fi necesară pentru a ajunge la o ceașcă mai mare.

Cum de a alege un sutien

Modalități de a vă asigura că sutienul dvs. este perfect pentru sânii dvs., există câteva. Primul indicator este partea din spate a sutienului, care trebuie să fie în poziție orizontală, adică să nu se miște sau să se miște în timp ce îl poartă. Apoi, priviți în față dacă sânii sunt ușor înălțați. Ajustarea benzilor nu este o soluție bună, deoarece în primul rând circumferința sutienului ar trebui corectată. Curelele nu pot intra în brațe, greutatea pieptului ar trebui să se odihnească doar pe perimetrul de sub bust. Următorul pas este să verificați dacă sânii se află complet în cupe. Siguranța poate fi câștigată când se uită la zona armpiturilor – dacă nu se formează falduri mici, cupa este destul de mare. Cu toate acestea, dacă paharul se încrețe sau se îndoaie, în loc să înconjoară pieptul, este prea slab și ar trebui să ajungeți la unul mai mic. Apoi atenția ar trebui să se concentreze asupra dezosării și a modului în care acestea se află. Este optim atunci când acestea se potrivesc fără probleme pe piept și nu se suprapun pe piept în nici un loc. Ar trebui să fie sub bust și să se aranjeze ca să fie în mijlocul axei. Datorită acestui aranjament, ei nu vor putea să ciocănească și să se sprijine pe piept. Ultimul pas este să faceți niște mișcări bruște ale sutienului deja setat și blocat, ceea ce vă va permite să vă asigurați că aveți dimensiunea corectă. Dacă sutienul rămâne în poziție în timpul pantei, săriți sau răsuciți corpul și sânii nu alunecă din el, sutienul este probabil ales corect.

Întrebarea „cum să alegi un sutien” este solicitată de multe femei. Lenjeria corect selectată este capabilă să îmbunătățească bunăstarea și confortul și să ofere un sentiment de securitate. Atât acest lucru cât și desfășurarea regulată a tratamentelor de îngrijire, precum și îngrijirea dieta și exercițiul adecvat vă vor permite să vă bucurați de sânii plini, frumosi și frumosi.