Onicomicoză

Micoza este o problemă foarte frecventă care atacă cel mai adesea picioarele. Din nefericire, se întâmplă de multe ori că, datorită faptului că apare la picioare, care nu sunt întotdeauna prezentate, problema este ignorată sau ascunsă – ceea ce, desigur, nu o rezolvă. Ne pare rău, dar această abordare este foarte inadecvat și iresponsabil, nu numai pentru propria lor sănătate și estetică, dar, de asemenea, piciorul de atlet, care este contagioasă.

Cum să recunoști piciorul atletului? Care sunt simptomele sale caracteristice?

Contents

Este o tulburare foarte frecventă în ceea ce privește bolile unghiilor, iar simptomele sale sunt destul de vizibile încât este aproape imposibil să le ignorăm. Placa de unghii acoperită de boală își schimbă culoarea și forma, devenind fragilă și fragilă. Modificări pentru a atinge inițial părțile laterale ale unghiei, care își schimbă culoarea în galben-brun, dar daca este lasata netratata boala poate include o parte tot mai mare a unghiei, și a trece la următoarele unghiile. Odată cu trecerea timpului, întregul unghi devine fragil și fragil, precum și în mod clar îngroșat – chiar și în măsura în care tăierea acestuia devine o sarcină dificilă.

Care sunt cauzele onychomycosis?

picior de atlet poate fi prins – e adevărat, așa că ar trebui să acorde o atenție specială fiind desculț în locuri publice, mai ales atunci când există în ele un mediu umed, care este propice pentru proliferarea ciupercilor, este vorba aici din cauza locuri, cum ar fi cabină de duș, baie, bazin de înot, saună. Este, prin urmare, considerată o persoană cu o rezistență scăzută, care, de exemplu, suferă de alte boli sistemice, cum ar fi diabetul, bolile autoimune, sau tulburări hormonale și alți factori care fac rezistența este afectată poate dobândi cu ușurință o astfel de boală, ca urmare a contractare . În plus, desigur, infecția poate duce la utilizarea aceleiași încălțăminte pe care o poartă persoana infectată. Prin urmare, merită menținut igiena adecvată pentru a evita această boală.

Cum să tratăm piciorul atletului?

Desigur, această problemă nu poate fi ignorat, la fel ca în cazul infecției unghiilor, mai mult sau mai mari clase de fiecare unghie a scăpa de problema poate fi chiar mai dificil. Tratamentul onicomicozei necesită multă disciplină de la pacient. Când un medic vede un unghi bolnav, el este de obicei capabil să diagnosticheze miocoza. Metoda de tratament depinde de gravitatea bolii. În cazul în care schimbarea nu este prea mare, este de multe ori suficient felii, loțiuni, vopsele sau acțiune fungicidă, dar, în cazul în care modificările au ocupat o mare parte a circuitului poate fi necesară utilizarea de medicamente antifungice pe cale orală. Cât timp trebuie să luați aceste medicamente depinde de nivelul dvs. de alunecare.

Micoza, în special a picioarelor, este o boală destul de comună care, din păcate, este ușor de infectat. Desigur, măsurile de igienă și de precauție ar trebui respectate întotdeauna, dacă aveți deja o infecție, trebuie să mergeți la medic și să începeți tratamentul și să urmați recomandările acestuia.