Regulile de pierdere în greutate sănătoasă

Mulți oameni, mai ales când vine vara, iau slăbire. Se pare, totuși, că acest lucru nu este atât de simplu, iar efectele spectaculoase se încheie după o dietă restrictivă, cel mult o revenire la greutatea anterioară, dacă nu să o crească. Deci, care sunt cele mai frecvente greșeli făcute în timpul pierderii în greutate? Ce trebuie făcut pentru a evita efectul yo-yo.

Cele mai frecvente greșeli ale pierderii în greutate – ce nu ar trebui să faceți?

Contents

Trebuie să începeți cu faptul că dieta este pur și simplu o modalitate de a mânca și este asociată incorect cu procesul de slăbire. Desigur, o dietă rațională poate duce la reducerea greutății dacă ați făcut anterior greșeli nutriționale. Datorită pierderii în greutate, unele ingrediente din dietă sunt deseori eliminate. Între timp, este necesar să se furnizeze organismului atât proteine, grăsimi și carbohidrați. Desigur, nu puteți uita de vitamine, macro și microelemente. Desigur, trebuie să eliminați substanțele complet nocive sau cel puțin să vă reduceți consumul maxim. În plus față de eliminarea totală a proteinelor, a grăsimilor sau a carbohidraților, cea mai frecventă greșeală este de a furniza prea puține kilocalorii corpului. Aceasta are ca rezultat o eliberare semnificativă a metabolismului și a depozitării grăsimilor. Chiar dacă pierdeți inițial greutatea prin pierderea apei și a masei musculare din organism, la un moment dat greutatea devine, pentru că organismul se apără împotriva înfometării. Metabolismul mai lent, în ciuda regimului restrictiv de slăbire restrictiv, este oarecum amintit de organismul care digeră similar în ciuda creșterii ofertei de calorii. Aceasta duce la un efect yo-yo. O altă greșeală este abuzul de aport de fibre dietetice, precum și alte substanțe care se presupune că stimulează peristaltismul intestinal. Aceasta duce la o dysreglare completă a metabolismului și constipației cronice și a diareei, precum și la pierderea apei din organism și la o deficiență a vitaminelor, în special a vitaminelor A și B12, care în acest caz se excretă în fecale.

Pierdere în greutate sănătoasă – utilizați serviciile dietetice sau respectați regulile de bază

Cererea de kilocalorii este calculată pe baza IMC, precum și a stilului de viață, utilizând factorul de conversie corespunzător. Vârsta este, de asemenea, luată în considerare. Dieteticianul verifică, de asemenea, compoziția corpului, adică cantitatea de apă, masa musculară și grăsime din organism atunci când se determină o dietă. Pe această bază, precum și rezultatele cercetării de bază, de exemplu. În ceea ce privește produsele alimentare alergii dieta poate determina ce va fi potrivit pentru persoana. Dacă suferiți de o alergie la alimente sau de orice boală cronică este o vizita la un nutritionist dacă doriți să scapi de excesul de greutate este chiar necesar. Cu toate acestea, oamenii sănătoși pot încerca o dietă independentă, respectând regulile de bază. Cel mai important dintre acestea este mancarea mai des, dar mai putin. Adesea, în schimb, ne place să fim plini, limitând numărul meselor. Este o modalitate simplă de a stoca grăsimi și exces de apă prin obiceiuri alimentare proaste. Cel mai bine este să mănânci de 5 ori pe zi. Legumele și fructele trebuie consumate cu fiecare masă, de 5 ori pe zi. Nu trebuie să consumați mai mult de o porție de carne pe zi. Se amestecă carnea fără grăsime sau se prepară abur cât mai des posibil. Fiecare masă trebuie să furnizeze o parte din proteine, glucide complexe, și de două ori pe zi ar trebui să fie adăugate la grăsimi vegetale mese, preferabil la salate. După cum toată lumea știe să fie cel puțin consumul zaharuri simple, care sunt responsabile pentru atacuri bruște de foame, pentru că prima cauza explozia de insulină în sânge, și apoi un declin rapid și foamea bruscă. Este bine să includeți peștii în dietă, care sunt o sursă bogată de omega-3, cum ar fi somonul, macrou sau tonul. Cu toate acestea, alimentele grase care conțin grăsimi trans, care reprezintă o cale simplă pentru ateroscleroza, trebuie să fie complet excluse. Baza este să mănânce micul dejun, deoarece dimineața metabolismul se trezește și nu mănâncă prea târziu și nu gustă noaptea. Desigur, ar trebui să beți multă apă care elimină toxinele din organism – aproximativ 1, 5 – 2 litri, iar vara chiar mai mult. De asemenea, trebuie să dormi pentru că economia hormonilor tulburați duce, de asemenea, la perturbarea metabolismului și a câștigului în greutate. Acestea sunt regulile de bază pe care trebuie să le cunoașteți.

Arderea caloriilor sau reducerea in greutate

Există câteva modalități de a arde mai repede. Cu toate acestea, nu trebuie să exagerați. Merită să beți 1 cești fără zahăr pe zi. Puteți ajuta un iaurt care conține bacterii vii și are un efect benefic asupra peristaltismului intestinal, iar fructele și legumele sunt o sursă de fibre dietetice, dar nu poate consuma mai mult decât este recomandată, adică nu mai mult de 30 g. Valoarea componentei în produsele respective pot fi găsite în mese de calorii, precum și pe etichete. De asemenea, puteți consulta un dietetician. Arderea caloriilor, desigur, susține și activitatea fizică. Merită să cheltuiți cel puțin 40 de minute pe zi. Nu trebuie să fie exerciții intense, poate fi mersul pe jos sau mersul nordic, sau chiar o plimbare obișnuită. Cu toate acestea, dacă doriți să pierdeți în mod semnificativ greutate la o dietă rațională, trebuie să includeți exerciții aerobice. Ciclismul și înotul sunt exemple bune.

Alimentația sănătoasă și rațională este cheia unei figuri subțiri. Prin urmare, merită să urmați regulile de mai sus.