SkinVitalis pareri

SkinVitalis- funcționează, pareri, cosmetică

Ce este SkinVitalis? Este un preparat inovator sub formă de cremă de noapte, bazat pe o formulă modernă, unică, care combate toate ridurile în doar 28 de zile! Fiecare femeie vrea să-și păstreze aspectul tânăr, sănătos cât mai mult timp și, deși unele riduri adaugă farmec – în exces, din păcate, nu sunt de dorit.
Noaptea pielea se regenerează intens, astfel încât crema de noapte este o soluție foarte bună în acest caz. Datorită îmbunătățirii microcirculației, substanțele conținute în cremă sunt mai bine absorbite, făcând acțiunea lor mult mai eficientă.

Fața este o carte de vizită a fiecărei persoane, deci dacă pielea este cenușie și uscată, adesea provoacă complexe și stima de sine scăzută. Formula SkinVitalis unică, intensivă, a fost creată pentru a îmbunătăți structura și aspectul pielii uscate și foarte uscate. Efectele sunt vizibile în mai puțin de o lună și toate acestea se datorează creșterii nivelului de hidratare a pielii, care durează 24 de ore de la aplicare.
Îmbunătățirea stării pielii noastre începe deja la nivelurile dermului – adică în structura sa cea mai profundă. Prin urmare, acesta nu este doar un efect superficial. În plus, SkinVitalis protejează pielea împotriva efectelor nocive ale razelor ultraviolete, precum și ale UVA și UVB.
Blochează eficient lumina solară și neutralizează radicalii liberi.

De unde provin exact ridurile?

Contents

Una dintre cauzele principale este hidratarea insuficientă. Chiar și pielea foarte grasă are nevoie de nutriție și hidratare zilnică cu mijloace special selectate. Din păcate, proprietarii de piele grasă adesea uită de ea sau nu au cunoștințe adecvate despre aceasta, și astfel – formarea mai rapidă a ridurilor nedorite.
  
Un alt motiv este utilizarea unor produse cosmetice de proastă calitate. Din păcate, multe produse cosmetice conțin substanțe de calitate slabă, care pot fi și periculoase pentru noi – sunt parabeni, produse petroliere și sulfați. Acestea blochează fluxul de substanțe valoroase către straturile epidermei și usucă foarte mult pielea, ceea ce duce la apariția ridurilor nefericite. Uneori este păcat să cheltuiți o sumă mai mare de bani pe fond de ten sau pudră, dar în acest caz nu merită economisit, deoarece această economisire poate avea efecte slabe asupra stării pielii noastre – și, prin urmare, accelerează îmbătrânirea acesteia.

Deoarece fetelor le place maro, iar soarele nu ne strică întotdeauna, folosim deseori solarul. Deși pielea are atunci o nuanță frumoasă, aurie, trebuie să țineți cont de faptul că razele UV sunt inamicul său cel mai periculos. Blochează producerea de colagen natural și elastină, usucă epiderma și contribuie la apariția ridurilor profunde. Prin urmare, merită să ne gândim dacă merită să folosiți atât de des patul de bronzare …

Într-un cuvânt, odată cu trecerea timpului, cantitatea de hialuron din pielea noastră scade, din păcate, și astfel rezistența sa la factori externi dăunători scade semnificativ …
 

SkinVitalis efecte

Diviziunea ridurilor

Există cinci tipuri diferite de riduri. Îi împărțim în:

Ridurile mimice – așa cum sugerează și numele, apar din cauza mișcărilor musculare faciale, în principal sub influența emoțiilor. Acestea se dezvăluie, de exemplu, când stârnim – adică așa-numitele picioare de cioara, când ne încruntăm – așa-numitul rid al leului sau când zâmbim sau chiar fumăm.

Ridurile elastice – principalul lor vinovat este soarele. Expunerea excesivă la radiațiile UV determină o pierdere a proteinei de sprijin – elastina, care oferă pielii elasticitate. Ca urmare, devine uscat și subțire, iar brazdele mici sunt mai vizibile. Ele apar mai ales pe obraji, pe gât, deasupra buzei superioare și în jurul ochilor. De obicei ies în jur de 40 de ani. Cel mai bun mod de a le evita este de a evita soarele excesiv.

Ridurile gravitaționale – apar atunci când cantitatea de elastină și colagen este prea mică, adică de obicei în jurul vârstei de 50 de ani. Drept urmare, pielea devine moale și încet începe să cadă. Cele mai bune exemple sunt pliurile și ridurile nazolabiale profunde din jurul gurii și așa-numitele hamstere, care fac fața ovală mai puțin accentuată.

Ridurile de somn – apar la persoane cărora le place în special să doarmă pe stomac sau pe partea lor. În aceste poziții, de regulă, lipim puternic capul în pernă, ceea ce provoacă cute inestetice pe fața noastră – așa-numitul ridurile de somn. Problema poate afecta și alte părți ale corpului – de ex. Clivaj. Presiunea pe un loc dat face ca pe el să apară linii verticale caracteristice. Pentru a reduce riscul apariției lor, este mai bine să dormiți pur și simplu pe spate – cu toate acestea, nu toată lumea este confortabilă în această poziție. În acest caz, merită să aveți grijă de perna adecvată care se adaptează formei feței și este rezistentă la deformare

Ridurile atrofice – acesta este cu siguranță cel mai dificil tip de riduri. Și deși sunt similare cu elastotica, ele nu sunt cauzate de expunerea la soare, ci de pierderea de elastină și fibre de colagen. Aceste fibre încep să se estompeze, iar pielea devine uscată și mai subțire. În lupta împotriva acestui tip de riduri, cea mai importantă este îngrijirea corectă a pielii – în special hidratarea.

Compoziția produsului

SkinVitalis se bazează pe esențe pe bază de plante puternic concentrate, care au un efect benefic nu numai asupra pielii, dar, de asemenea, reconstruiesc pielea și reînnoiesc membranele celulare.

 • Colagen – prezent în cea mai mare concentrație în cremă, până la 99,5%! Probabil nu trebuie să spui nimănui despre efectele uimitoare ale colagenului. Ridurile profunde sunt „împinse” de el din interior, ceea ce le face mai puțin vizibile cu ochiul liber. În plus, este absorbit 100% prin piele și nu provoacă alergii.
 • Acid hialuronic – acest acid apare în mod natural la nivelul pielii, motiv pentru care este absorbit atât de ușor. Neutralizează efectele negative ale radiațiilor solare dăunătoare. Este un impuls puternic de energie pentru piele, a cărui capacitate de regenerare este deja încetinită, fără a provoca reacții adverse. O moleculă de acid atrage până la 250 de molecule de apă în sine.
 • ADN de somon – ADN de somon curcubeu. Unul dintre ingredientele mai noi și unice care împiedică transformarea liniilor fine în cele profunde. De asemenea, sunt utilizate pentru a trata cicatricile și vergeturile, obținând în același timp rezultate deosebite, deci este un produs extrem de apreciat. Este foarte versatil și potrivit pentru toate tipurile de piele, uscate, sensibile, precum și mature și uleioase, motiv pentru care este atât de apreciat. ADN-ul său este până la 95% compatibil cu ADN-ul uman, motiv pentru care este utilizat pe țesutul pielii deteriorate pentru a deschide ADN-ul, reactivând creșterea și înmulțirea celulelor normale.
 • Pennywort asiatic – Altfel Gotu Kola, este o plantă care a fost apreciată de ani buni în medicina naturală indiană. Forțează producerea de colagen și elastină în piele. Își mărește tensiunea și rezistența la tracțiune. Efectul său cosmetic a fost demonstrat, de asemenea, în emulsii pentru pielea deteriorată și prăbușită – procentul de extract are deja un efect de netezire, de curățare și de calmare. Calmează inflamația și are efect antioxidant. Popular în produsele pentru piele vasculară, matură, sensibilă și uscată.

Aplicație pas cu pas

 • Pasul 1 – Îndepărtați machiajul și curățați pielea cu tonic sau loțiune care se potrivește tipului dvs. de piele. Uscați fața cu o cârpă uscată sau un prosop de hârtie.
 • Pasul 2 – Șterge-ți fața cu un cub de gheață, apoi masează ușor cu degetele în jurul ochilor și gurii.
 • Pasul 3 – Aplicați SkinVitalis pe frunte, obraji și pomeți și în jurul decolteului. Întindeți produsul pe toată fața cu mișcări lente de masaj. Efectuați acest masaj aproximativ 2-3 minute.
 • Pasul 4 – Efectuați această procedură în fiecare seară, de preferință în același timp până la obținerea rezultatelor dorite.

SkinVitalis – preț

O piele sănătoasă, întinerită, fără riduri, probabil merită fiecare preț? Și serios, merită să fii vigilent și să ai ochii în jurul capului, pentru că de multe ori putem găsi promoții pe site-ul producătorului. Și nu doar orice, pentru că ajunge până la 50 la sută! De aceea, merită să vizitați site-ul frecvent și să fiți la curent. Există multe creme anti-îmbătrânire pe piață, iar prețurile lor sunt cu adevărat diferite. Să nu ne tentăm de prețul scăzut al concurenței, deoarece, de obicei, în compoziția unor astfel de produse nu vom găsi la fel de multe ingrediente naturale, concentrate, ca în SkinVitalis.

Efecte pas cu pas

Primele efecte sunt vizibile după 15 minute. Pielea este vizibil mai netedă și mai radiantă. Fața capătă o hidratare corespunzătoare și astfel capătă o culoare mai bună.

Următoarea etapă durează 14 zile. Ovalul feței este vizibil strâns datorită activității active a colagenului și elastinei. Ridurile profunde sunt reduse cu până la 54%. Există o eliminare aproape completă a ridurilor mimice.

După 28 de zile, îmbătrânirea pielii este complet suprimată. Dermul este hidratat și saturat cu colagen natural și elastină, astfel încât ridurile nu au dreptul să apară. Conturul feței se îmbunătățește vizibil, iar pielea este elastică și fermă aproape ca o procedură de ridicare.

După cum vedeți, în mai puțin de o lună, puteți aștepta rezultate uimitoare fără intervenția unui chirurg plastic.

Experimentul la care au participat peste 10.000 de femei a dovedit eficacitatea extrem de ridicată a cremei SkinVitalis.

 • Până la 28 de zile de tratament, 99% dintre femei au scăpat de riduri complet
 • 77% dintre femei au observat modificări semnificative după doar 8 zile de la utilizarea cremei
 • 81% au observat o îmbunătățire a tonusului pielii și a conturului feței după 14 zile
 • 69% dintre femei au scăpat de umflături și pete întunecate pe față și gât

Cum se comandă SkinVitalis?

Plasarea unei comenzi este foarte simplă. Pe site-ul oficial există un formular în care introduceți detaliile dvs. împreună cu numărul de contact. După un timp, consultantul apelează înapoi numărul pe care îl furnizăm și stabilește detaliile de livrare. Odată ce am aranjat totul, rămâne să așteptăm curierul, căruia îi plătim taxa de colet și folosim produsul!
 
Cu toate acestea, vă rugăm să acordați atenție acolo unde comandăm produsul, deoarece acesta este disponibil pe mai multe site-uri web. Să nu sugerăm un preț favorabil pe site-urile web, deoarece falsurile sunt vândute cel mai adesea acolo. Pentru a fi sigur că cumpărăm originalul, cel mai bine este să îl comandăm pe site-ul web al producătorului.

Opinia experților despre SkinVitalis

Medicul cosmetolog a concluzionat că procedurile moderne de regenerare dau rezultate bune, dar în cele mai multe cazuri există numeroase efecte secundare, cum ar fi umflarea, reacții alergice, acumularea nervilor și chiar irosirea mușchilor faciali. Din păcate, orice tratament care interferează cu pielea facială are un anumit risc, chiar dacă este efectuat de o persoană pregătită și profesionistă. Nu avem niciodată o garanție de 100% că nu vom avea un răspuns nedorit al organismului.

Prin urmare, în opinia specialistului, este mult mai sigur să folosiți aceleași ingrediente, deși extern. În combinație cu componentele corespunzătoare, acestea sunt capabile să pătrundă în straturile profunde ale epidermei și să neteze ridurile din interior. În timp, pielea nu numai că se va îmbunătăți, dar va începe să producă și colagen și elastină, care sunt responsabile pentru pielea tânără.

Potrivit cosmetologului SkinVitalis este unul dintre produsele de întinerire preferate disponibile pe piață – este complet natural, hipoalergenic și dă rezultate grozave după 3-4 săptămâni de utilizare. Nu este testat pe animale, de aceea este ecologic și este ideal pentru vegans.

SkinVitalis – recenzii

Rodica, 55 de ani

Am primit SkinVitalis ca cadou de la fiica mea. Sincer, nu credeam că va ajuta, dar după o săptămână de utilizare, ridurile au fost mai puțin vizibile. În prezent termin primul ambalaj și îl comand pe următorul

Violka, 43 de ani

Ca să fiu sincer, nu aveam atât de multe riduri – erau în principal imitare ale ridurilor. Tocmai am primit promoție, așa că am comandat o cremă și pot să o recomand sincer. Astept urmatoarea promotie si comanda pentru mama 🙂

Konstrantsa, 36 de ani

Cum am tenul foarte uscat, am avut întotdeauna o problemă de ten. Am folosit multe creme de zi și de noapte, dar deseori eram alergică și, din păcate, a trebuit să încetez să le iau. Bunica mea de ochi mi-a recomandat această cremă, deși mi-a fost teamă să cheltuiesc atâția bani, nu sunt sigur dacă merită. Mie mi-a adus rămășița din ea să încerc și de fapt – nu s-a iritat și s-a hidratat destul de bine … Momentan folosesc 3 săptămâni și este în plus. Ridurile din jurul ochilor au scăzut și tenul a căpătat culoare, așa că femeile merită cu adevărat!

 Stela, 29 de ani

Cea mai mare interdicție a mea a fost așa-numita rid de fumător. De multe ori am vrut să mă înscriu la o injecție acidă, dar întotdeauna teama de ac a câștigat și am pierdut această luptă 🙁 A lua sânge este ultima mea soluție, să nu mai vorbim de tratamente faciale. – Poate că va ajuta, cu siguranță nu o să doară. După mai puțin de trei săptămâni, ridurile mele au devenit atât de invizibile încât nici măcar nu a trebuit să mai folosesc crema. Recunosc că acum o folosesc de două ori pe săptămână pentru a menține efectul;)

Potrivit femeilor chestionate, 9 din 10 dintre ele au fost 100% satisfăcute alegând SkinVitalis ca principal produs de îngrijire a pielii! 94% dintre femeile europene o preferă.

Nu mai trebuie să vă faceți griji pentru aspectul dvs.! Dacă te sperie viziunea procedurilor de medicină estetică invazivă și gândul la ace de pe fața ta te face să te simți slab, nu se pierde nimic.

SkinVitalis preț

Din ce în ce mai mulți doctori în medicină estetică consideră că cheia unei aspecte tinere, proaspete, nu o constituie umpluturile și botox-ul, ci o bună prevenire a ridurilor. Dacă de astăzi începi să folosești crema SkinVitalis, care stimulează în mod natural pielea să se regenereze, tenul tău poate părea chiar cu o duzină de ani mai tânăr decât indică specificația. Crema în timpul somnului reduce în mod constant ridurile și previne apariția pielii. Este important de folosit că veți arăta natural și radiant, fără efectul tensiunii faciale exagerate, ca în cazul unor tratamente cu botox.